Algemene voorwaarden

Lees deze gebruiksvoorwaarden zorgvuldig door alvorens gebruik te maken van de Kerstcreaties.nl website. Door de Kerstcreaties.nl website te gebruiken, geeft u aan kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de voorwaarden. Indien u niet akkoord gaat met één of meerdere voorwaarden, dient u geen gebruik te maken van de Kerstcreaties.nl website.

1. Intellectuele eigendom

Deze website is eigendom van Kerstcreaties.nl. Alle afbeeldingen van producten en alle materialen op de site zijn eigendom van Kerstcreaties.nl en mogen alleen gebruikt worden om de pagina on-line te kunnen bekijken.

2. Juistheid van gegevens

Kerstcreaties.nl categoriseert acties op merk en model van autofabrikanten en autodealers. Daarbij streeft Kerstcreaties.nl naar een zo compleet en actueel mogelijk aanbod van relevante acties en aanbiedingen. Kerstcreaties.nl kan echter niet instaan voor de juistheid van de gepresenteerde aanbiedingen en/of acties. Er kan eveneens geen aanspraak gemaakt worden op de beschikbaarheid van de gepresenteerde actie(s). Sommige op deze site geïllustreerde modellen, onderdelen en accessoires kunnen in detail verschillen van de werkelijke uitvoering. De afgebeelde kleuren kunnen slechts een gemiddelde indruk geven van de werkelijkheid. De informatie op deze site is gebaseerd op de laatst bekende gegevens op het moment van lanceren van de site. Kerstcreaties.nl wijst echter alle aansprakelijkheid van de hand voor eventuele fouten.

3. Aansprakelijkheid

Kerstcreaties.nl is niet verantwoordelijk voor mogelijke virussen indien deze op onze website zouden voorkomen. Kerstcreaties.nl is evenmin verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van websites die met de Kerstcreaties.nl website zijn gelinked.

4. Persoonsgegevens

Indien de bezoeker zich opgeeft om via e-mail informatie te ontvangen, geeft een bezoeker Kerstcreaties.nl toestemming zijn of haar persoonlijke gegevens op te slaan in een bestand van Kerstcreaties.nl met het oog op een geautomatiseerd klantenbeheer en marktonderzoek. Bij elke e-mail communicatie zal de bezoeker de mogelijkheid geboden worden geen verdere informatie te ontvangen. De verstrekte gegevens kunnen worden doorgegeven aan de met Kerstcreaties.nl contractueel of vennootschap rechterlijk verbonden ondernemingen. De bezoeker heeft recht op inzage en eventuele correctie van de op u betrekking hebbende gegevens.

4.1 Automatisch vergaarde niet-persoonlijke identificatieinformatie

In sommige gevallen zal Kerstcreaties.nl gegevens verzamelen van niet-persoonlijke aard, zoals welke versie browser of computer operating system een bezoeker gebruikt of de domeinnaam van de website langs waar u naar de website gekomen bent.

4.2 Cookies

Tijdens een bezoek aan de site kunnen zogenaamde 'cookies' op uw systeem geplaatst worden. Deze gegevens helpen ons de site beter af te stemmen op de wensen en voorkeuren van de bezoekers.

5.Toepasselijke wetgeving en bevoegde rechtbanken

De Nederlandse wetgeving is van toepassing op deze website en op onderhavige Algemene Voorwaarden.

Contactformulier

Categorieën

De laaste blogs
kerstcreaties.nl.nl 2017 - 2024 | Sitemap Disclaimer | Privacybeleid | Algemene voorwaarden | Overzicht |