Welkom op KerstCreaties

Kom ook naar de kerst- en winterfair KerstCreaties en beleef je ultieme kerst herinnering! 

Het wordt dit jaar ouderwets gezellig. Sfeervolle stands (ca. 180) met duizend-en-een leuke en unieke hebbedingetjes voor elk budget en voor jong en oud. Veel creativiteit, bloemschikdemonstraties, proeverijen van Nederlandse bodem, oma’s kooktheaterfeestelijk gedekte tafels, workshops, kerst- en woonaccessoires, feestmode, make-up- en stylingadvies. Kom lekker shoppen in een van de vele bijzondere winkeltjes of op de inspirerende themapleinen. Met zelfs nog even de tijd om ook sinterklaasinkopen te doen! En de kinderen kunnen heerlijk zwieren op een echte schaatsbaan. 

Wanneer: 28, 29, 30 november en 1 december.
Openingstijden: Elke dag van 10:00 – 17:00 uur. Vrijdag 29 november geopend tot 21:00 uur.
Waar: Brabanthallen te ’s-Hertogenbosch. Vanaf station s’-Hertogenbosch rijden er pendelbussen voor 1 euro. ( ze staan bij de achterzijde van het station, dus niet aan de kant van de stad.)
Entreeprijs: 11,50 euro. Kinderen ( 4 t/m 12 jr) betalen 5 euro ( incl. verrasingstasje, workshops en schaatsen!)

De online voorverkoop is vanaf woensdag 27 november gesloten. Heeft u geen kaartje gekocht in de voorverkoop? Print de kortingsbon uit en profiteer alsnogvan 2 euro korting.  U betaalt aan de kassa op vertoon van die bon 9,50 euro in plaats van 11,50 euro. 

 

   Wordcloaud

 

    

Aanvullende gegevens